Треньорът на Байерн Мюнхен Юлиан Нагелсман поздрави Ралф Рангник за

...
Треньорът на Байерн Мюнхен Юлиан Нагелсман поздрави Ралф Рангник за
Коментари Харесай

Нагелсман: Рангник ще се справи много добре в Юнайтед

Треньорът на Байерн Мюнхен Юлиан Нагелсман поздрави Ралф Рангник за назначението в Манчестър Юнайтед. Специалистът приказва и за идния мач на баварците с Арминия Билефелд.

“Вече го поздравих. Пратих му известие и му споделих, че това е ужасно. Рангник ще се оправи доста добре в Юнайтед. Вярвам, че още до няколко седмици отборът ще стартира да демонстрира прекрасен футбол и Ралф ще остане отпред на тима и след това”, съобщи Нагелсман.

“Критиките, които отнесохме след загубата от Аугсбург, са оправдани - регистрира Нагелсман. - Но аз не мисля, че отборът демонстрира две разнообразни лица в Бундеслигата и в ШЛ. И против Динамо (Киев) в този момент не бяхме на кой знае какво високо равнище. Мисля върху това по какъв начин да се оправяме по-добре.”

Двама нови футболисти - Йошуа Кимих и Ерик Максим Чупо-Мотинг, се оказаха с ковид тези дни и ще са навън за известно време. Други трима са в изолираност като контактни - Серж Гнабри, Джамал Мусиала и Микаел Кюизанс.

“Тези тримата дадоха негативни проби и карантината им изтича довечера. Те ще бъдат в групата за идния дуел, само че няма да са титуляри. Но най-малко имам още три варианта”, изясни наставникът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР