Треньорът на Байерн Мюнхен Юлиан Нагелсман очаква много труден мач

...
Треньорът на Байерн Мюнхен Юлиан Нагелсман очаква много труден мач
Коментари Харесай

Нагелсман: Дано феновете посрещнат добре Лева

Треньорът на Байерн Мюнхен Юлиан Нагелсман чака доста сложен мач с Барселона на следващия ден вечер в Шампионската лига.

" Познаваме доста добре Барселона. Отборът има напълно нов дух. Агресивни са и се пазят високо с халфове като Гави и Педри. Можем да изтрием последните победи над Барселона от твърдия диск. Те още веднъж нападат доста и са сложен противник. Ще бъде добре да забележим нашето положение против тим, който се усъвършенства доста. Те направиха положителни прехвърляния като Левандовски, само че ние играем у дома и желаеме да спечелим ", сподели младият експерт на конференцията си.

" Ще бъда благополучен, в случай че почитателите ни посрещнат добре Левандовски. Това а обикновено за хора като него, които са дали толкоз доста за клуба. Той беше доста значима част от фамилията на Барселона и ще се веселя да го видя още веднъж ", призна Нагелсман.

" Йошуа Кимих ще играе дружно с Марсел Забицер. Тримата ни централни бранители са на доста положително равнище, само че не знам още кой ще играе паралелно до Люка Ернандес ", сподели още треньорът.

" Мисля, че атмосферата в тима е по-добра от предишния сезон. Като треньор би трябвало да се пробвам да виждам нещата обективно. Съзнавам, че резултатите не са ни положителни сега. Но упования ми са по-добре отпреди година ", има вяра Нагелсман.

" Не съм последовател на това да се приказва за който и да е мач като за исторически. Ще играем против топ тим, само че желаеме да спечелим и да вземем трите точки. Но този мач няма да е съдбоносен за това, което ще се случи идващите седмици ", приключи Юлиан Нагелсман.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР