Треньорът на Байерн Мюнхен Томас Тухел даде пресконференция преди утрешния

...
Треньорът на Байерн Мюнхен Томас Тухел даде пресконференция преди утрешния
Коментари Харесай

Тухел: Имаме леко предимство заради опита в турнира

Треньорът на Байерн Мюнхен Томас Тухел даде конференция преди утрешния реванш от четвъртфиналите в Шампионска лига против Арсенал. Първата среща в Лондон през предходната седмица приключи 2:2. 

Той показа, че ще може да разчита на вратаря Мануел Нойер и крилото Лирой Сане. Аут са контузените Серж Гнабри и Кингсли Коман. 

“Отново ще се нуждаем от всичко: пристрастеност, себераздаване и същата тактическа дисциплинираност от първата среща. Наистина желаеме да спечелим - изключително на фона на тежката обстановка с многото контузени. Много е значимо да усетим поддръжка от ентусиастите ни, което да ни тласне напред. Определено ще се нуждаем от освен това, с цел да надвием Арсенал ", стартира Тухел. 

“Шансовете са 50/50. Желаем да стигнем до полуфиналите след дълго неявяване, а след това да спечелим и трофея. Ясно е, че триумф в шампионата прави всеки сезон по-хубав. Сега е нужно да надскочим лимита си и се нуждаем от всеки почитател ". 

" Със Сака и Йодегор на терена противникът стартира офанзивите си най-вече по дясното крило. Целта е там да стигнат до числено предимство, след което или да пробият във вътрешността към вратата, или да трансферират топката към другата страна на терена. Футболистите на Арсенал постоянно сменят позициите си. В първия дуел бяхме деликатни и се справихме добре, само че това беше единствено първото полувреме. Сега се нуждаем от същото и нека семейството да бъде решаващият фактор.

Имаме леко преимущество във връзка с опита в шампионата. Но с цел да се трансформира то в основно предимство, би трябвало да покажем игра на топ равнище, тъй като множеството опит значи не повече от 5% от горната страна. За да се класираш на полуфинал, не е задоволително просто да бъдеш на равнище, а освен това ", добави треньорът на Байерн.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР