Треньорът на Байерн (Мюнхен) Нико Ковач се изказа ласкаво по

...
Треньорът на Байерн (Мюнхен) Нико Ковач се изказа ласкаво по
Коментари Харесай

Нико Ковач: Започваме да изглеждаме като Байерн

Треньорът на Байерн (Мюнхен) Нико Ковач се изрече ласкаво по адрес на играта на тима при 3:0 в гостуването на Айнтрахт (Франкфурт). Хърватският експерт последователно се отърсва от недотам безапелационното начало на престоя си отпред на баварските, а в този момент за повторно в границите на сезона победи някогашния си клуб, откакто изведе мюнхенския отбор до безапелационен успех в мача за Суперкупата на Германия.

“Доволен съм, като изключим първите 20 минути. Извън тях играхме в действителност добре. В началото не успяхме да спрем контраатаките им и направихме няколко неточности, само че след това осъществихме това, което бяхме възнамерявали. Пасовете ни бяха бързи, заложихме на игра с малко докосвания и по този начин не позволихме на Айнтрахт да ни пресира. В последните няколко мача сме доста положителни, тъкмо както би трябвало да наподобява Байерн”, разяснява Ковач след класическия триумф на “Комерцбанк Арена”.

Трите точки във Франкфурт изкачиха Байерн на второ място преди зимната пауза. Клубът от Мюнхен има 36 точки, до момента в който водачите в класирането от Борусия (Дортмунд) са с актив от 42 точки. Бундеслига 17 кръг, събота 22 декември  Айнтрахт Франкфурт 0:3краен резулат  Байерн Мюнхен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР