Треньорът на Байер Леверкузен Шаби Алонсо вярва, че първото място

...
Треньорът на Байер Леверкузен Шаби Алонсо вярва, че първото място
Коментари Харесай

Шаби Алонсо: Усещането е невероятно, имаме още големи цели

Треньорът на Байер Леверкузен Шаби Алонсо има вяра, че първото място за водения от него тим в Бундеслига е нещо положително за немския футбол, откакто серията от 11 следващи шампионски трофеи на Байерн Мюнхен завърши.

" Щастлив съм поради всички. Може би е здравословно за Бундеслигата и немския футбол и други тимове да печелят. Трябва да се насладим. Това е страховит миг. Сега е време да честваме, през днешния ден го заслужихме ", разяснява испанският експерт пред медиите след успеха на " аспирините " с 5:0 вкъщи против Вердер Бремен. Байер остава непобеден в шампионата след 29 кръга.

Леверкузен също може да реализира " требъл ", в случай че завоюва Лига Европа и купата на Германия, където е на край против втородивизионния Кайзерслаутерн.

" Можем да се съсредоточим върху Уест Хем напълно скоро, само че не тъкмо довечера. Следващата седмица е нещо друго. Играчите са от топ тим, те са топ момчета. За този сезон към момента имаме огромни цели. Това е доста положително място за мен. Усещането е в действителност необикновено ", сподели още Алонсо.

На четвъртфиналите в Лига Европа Леверкузен играе против Уест Хем, откакто завоюва първата среща на немска земя с 2:0.

Хиляди почитатели, развяващи флагове, навлязоха на терена след края на дуела на Байер с Вердер по-рано през днешния ден. Най-популярната ария измежду ентусиастите на " аспирините " беше " Да живее Испания " в чест на треньора Шаби Алонсо. /БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР