Треньорът на Барселона - Шави заяви след победата на каталунците

...
Треньорът на Барселона - Шави заяви след победата на каталунците
Коментари Харесай

Шави: Доминирахме срещу страхотен съперник, обичам да побеждавам

Треньорът на Барселона - Шави съобщи след успеха на каталунците над Севиля (1:0), че до момента в който има теоритичен късмет, отборът му ще продължи да преследва купата.

" Много съм удовлетворен. Вярвам в работата, напъните, жертването и колектива. Ние се представихме добре, помагахме си, всички се раздадоха и не стопираха да тичат. Когато я има тази основа, резултатите последователно ще дойдат. Това е най-силният ни миг от сезона.

Доминирахме против страховит противник. Те са супер тим, а Лопетеги е необикновен треньор. Този триумф е със цената на шест точки. Вече сме на втората позиция. Спечелихме с един гол, само че аз още преди мача споделих, че това ще е като край.

Това бе необикновен гол. Имаше адреналин. През цялото време знаех, че ще пристигна. Обичам да надвивам. Смятам, че тимът го заслужаваше. Не сме изпратили обръщение към никого. Посланието е към нас самите. Атмосферата в тима е страхотна.

В Ла Лига, до момента в който имаме даже и теоритичен късмет, би трябвало да продължаваме да се борим. Ще опитаме. Искаме да спечелим оставащите си мачове. Трудно можем да чакаме Реал да направи толкоз доста неточности, само че ние ще се надяваме до последно ", сподели Шави.

В момента Барселона изостава на 12 точки зад водача Реал (Мадрид), само че има и мач по-малко.
 Барселона - Севиля 1:0 в мач от Ла Лига
Магическо осъществяване на Педри изкачи Барса до второто място в Ла Лига

Каталунците със подобаващ триумф над Севиля
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР