Треньорът на Барселона - Шави Ернандес вярва, че отборът има

...
Треньорът на Барселона - Шави Ернандес вярва, че отборът има
Коментари Харесай

Шави: Ако не вдигнем нивото и не печелим трофеи, ще дойде друг треньор

Треньорът на Барселона - Шави Ернандес има вяра, че тимът има сили да направи мощен сезон, макар ранното отпадане още в групите на Шампионска лига.

Каталунците изгубиха от Байерн (Мюнхен) с 0:3 вкъщи изгубиха шансове да продължат във етапа на елиминациите за втора поредна година в най-комерсиалния шампионат, макар грандиозната селекция през лятото.

" Направихме разбор на грешките и в този момент е време да обърнем нова страница. Предстои ни мач против Валенсия и това е прекрасен миг да се реваншираме за отпадането в Шампионска лига. Все още съм оптимист. Това беше удар, само че можем да имаме страховит сезон. Остават доста титли. В Ла Лига сме в добра позиция. Това е още един тест за проявление на реакция ", разяснява Шави.

Провалът в Шампионска лига сигурно ще усили натиска върху позицията на треньора, само че той удостовери, че е приказвал с президента Жоан Лапорта и има неговата поддръжка.

" С президента приказваме непрестанно, на практика за всеки мач. Виждаме се след мачовете. Анализът е явен: има неща, които не зависят от нас, и ние би трябвало да подобрим тези, които зависят от нас. Искам да имам вяра, че сме на прав път. Но в случай че не вдигнем равнището и не печелим титли, ще пристигна различен треньор ", сподели Шави.
 Кике Сетиен проплака: Барселона продължава да ми дължи пари
Кике Сетиен проплака: Барселона продължава да ми дължи пари

Той беше уволнен през август 2020 година след унизителната загуба от (Байерн Мюнхен) с 2:8
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР