Треньорът на Барселона Шави Ернандес потвърди, че Усман Дембеле от

...
Треньорът на Барселона Шави Ернандес потвърди, че Усман Дембеле от
Коментари Харесай

Шави призна, че Усман Дембеле отива в ПСЖ и заяви: Разочарован съм

Треньорът на Барселона Шави Ернандес удостовери, че Усман Дембеле от поискал от управлението да бъде продаден на Пари Сен Жермен, като това му решение е " предизвикало болежка " на испанския ментор.

Очаква се договорката за френския футболист да бъде приключена до края на седмицата, като по информация на авторитетния публицист Фабрицио Романо ПСЖ ще заплати 50 милиона евро, с цел да притегли Дембеле.

В същото време Шави въобще не скри разочарованието си от решението на международния първенец с Франция от Мондиала в Русия през 2018-а да напусне в посока " Парк Де Пренс.

" Ще бъда явен. Той ни сподели, че желае да си тръгне. Има предложение от Пари Сен Жермен, с което ние не можем да се конкурираме и не можем да създадем нищо. Това е персонално негово решение. Що се отнася до мен, това ми аргументи болежка, тъй като ние се грижихме доста за него тук, с цел да бъде той благополучен и да продължава да прави разликата за нас. Разочарован съм от него ", съобщи испанският експерт на конференцията след триумфа с 1:0 против Милан в контрола.

Усман Дембеле бе притеглен от Барселона през 2017-а година от Борусия Дортмунд за сумата от 105 милиона евро плюс 40 милиона под формата на бонуси, което по това време беше рекорден трансфер в историята на " каталунците ".

За шест сезона на " Камп Ноу " Дембеле изигра 185 мача, в които осъществя 40 гола и завоюва на три пъти Ла Лига, на два пъти Купата на Краля и Суперкупата на Испания.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР