Треньорът на Барселона - Шави Ернандес не спести добрите си

...
Треньорът на Барселона - Шави Ернандес не спести добрите си
Коментари Харесай

Шави: Наполи е страхотен съперник, ще усложни играта ни

Треньорът на Барселона - Шави Ернандес не спести положителните си думи по адрес на тима на Наполи. Специалистът приказва пред медиите преди гостуването на каталунците в Неапол в елиминациите в Лига Европа.

" Наполи е доста стилен тим с доста умел треньор, който работи добре с тях, когато изгубят топката, те постановат висока преса. Това ще усложни играта ни. Те имат потребност от топката, само че се пазят доста добре в невисок блок. Говорим за тим, който е на равнище Шампионска лига. Като ги анализирахме, видяхме, че те имат доста огромен капацитет.

За нас това е опция да покажем, че можем да се състезаваме в Европа. Ако спечелим този шампионат, ще бъдем в Шампионската лига. Това е задоволителна мотивация и е нашата цел. Няма да е елементарно, тъй като последните първенци са тимове на високо равнище. Наполи е страховит противник. Много добра опция да покажем, че можем да се конкурираме.

Представянето ни против Еспаньол беше срамно. Това беше мач за продобиване. Изиграхме добър дуел, само че не и отличен. Трябва да бъдем самокритични, това са наши неточности. Резултатът е неприятен, загубихме две точки. Бяхме по-добри и заслужавахме да победим. Но тук става дума за същинска победа. Когато сме толкоз преобладаващи, би трябвало да приключим с триумф ", сподели Шави.
 Барселона прави нов опит за Фабиан Руис
Барселона прави нов опит за Фабиан Руис

Високата цена, която " небесносините " сложиха на испанския национал спря прехвърлянето му през 2019 и 2020 година
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР