Треньорът на Барселона Роналд Куман не вярва, че победата с

...
Треньорът на Барселона Роналд Куман не вярва, че победата с
Коментари Харесай

Куман след Ейбар: Съставът не е на нужното ниво, не вярвам да ми е бил последният мач

Треньорът на Барселона Роналд Куман не има вяра, че успеха с 1:0 над Ейбар ще бъде последният му мач отпред на клуба и добави, че желае да построи по-добър тим. Куман, който беше назначен от някогашния президент на клуба Хосеп Мария Бартомеу предишното лято, изведе каталунците до Купата на Краля през този сезон. Тимът обаче приключи на разочароващо трето място в Ла Лига и беше отстранен на осминафиналите в Шампионската лига.

През последните седмици спекулациите в испанските медии се ускориха по отношение на бъдещето му. През седмицата новият президент на Барселона Жоан Лапорта сподели, че измененията са неизбежни, като медиите не стопират да настояват, че легендата на клуба Шави Ернандес ще бъде новият треньор. Нидерланецът съобщи, че не има вяра, че това ще бъде последният му мач като треньор на Барселона.

"Не мисля, че това беше последният ми мач. Имам контракт и не знам повече от това. Вие медиите говорите доста по тематиката, само че аз съм спокоен по въпроса. Ако клубът желае да промени нещо, те би трябвало да ми кажат ", съобщи той на конференция.

Куман добави, че сега няма подобен тим, с какъвто желае да разполага, с цел да направи Барса още веднъж конкурентна.

"Когато пристигнах имаше подготвен тим и ние подписахме единствено със Сержиньо Дест. За мен този състав не е на равнището, което желаеме да имаме в Барса. Това е ясно и доста хора в клуба също мислят по този метод. Опитваме се да подобрим състава и с цялото ми почитание, тук има някои по-опитни играчи, които не са показаха на равнище. Има и доста млади. Отборът не може да се промени единствено за един сезон ", разяснява Куман.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР