Треньорът на Барселона Роналд Куман е убеден, че неговият отбор

...
Треньорът на Барселона Роналд Куман е убеден, че неговият отбор
Коментари Харесай

Куман след третата си поредна загуба от Реал М: Не сме по-слаби

Треньорът на Барселона Роналд Куман е уверен, че неговият тим се е показал на висота против Реал Мадрид при загубата с 1:2 в Ла Лига, която бе трета подред за него в Ел Класико. В предходните два мача под негово управление каталунците паднаха с 1:3 тъкмо преди година, както и с 1:2 през април на “Бернабеу”.

“Доказахме, че не сме по-слаби от Реал, само че първият гол на противника промени метода на игра. Заслужавахме повече и показахме, че сме все по-близо до това да печелим дербита. Ставаме по-силни, въпреки и постепенно. Трудно е да приемеш този резултат, тъй като детайлите дефинираха изхода на срещата. Разбира се, че не губим просто 3 точки, тъй като това е Ел Класико. Но сезонът е дълъг и ние би трябвало да продължим да печелим, с цел да редуцираме разликата”, съобщи Куман.

Нидерландецът не скри разочарованието си от почитателите на “Камп Ноу”, които освиркаха неговия съотечественик Люк де Йонг при влизането му в игра.

"Не ми е прелестно да слушам това. Освиркванията не оказват помощ нито на самия състезател, нито на тима. Люк е играч на Барса и почитателите би трябвало да го подкрепят”, сподели Куман.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР