Треньорът на Барселона Роналд Куман е решен на всяка цена

...
Треньорът на Барселона Роналд Куман е решен на всяка цена
Коментари Харесай

Барселона гледа към Премиър лийг за подсилване на защитата

Треньорът на Барселона Роналд Куман е решен непременно да укрепи отбора с нов централен бранител през януари, написа " Mundo Deportivo ". Не е загадка, че главната цел на наставника е да вземе Ерик Гарсия от Манчестър Сити, само че за момента " Гражданите " отхвърлят да го пуснат, без значение че договорът на играча изтича през лятото, когато той може да си тръгне като свободен сътрудник.

От " Камп Ноу " ще създадат нов опит да си върнат своя младеж, само че в клуба имат и аварийни разновидности, в случай че и този път опитите им се окажат без триумф. Това са други двама бранители от Премиър лийг - Шкодран Мустафи от Арсенал и Антонио Рюдигер от Челси.

И двамата германци сега са със статут на запаси в своите тимове. Мустафи главно получава шансове в Лига Европа, до момента в който Рюдигер е закотвен на пейката от началото на сезона и е записал единствено един мач досега.

Това значи, че от Барса не би трябвало да имат проблем в договарянията за привличането на някой от двамата и то на много ниска цена. Куман счита, че те могат да са потребни със своя опит и да му дадат повече варианти за ротиране на състава.

Според други информации, на " Камп Ноу " обмислят и вид да си върнат Жан-Клер Тодибо от Бенфика. Френският защитник сега е чартърен на " Луш ", само че към момента не е записал нито един мач за лисабонци. По всичко проличава, че португалците няма да вършат пречки, в случай че каталунците изискат да прекратят наема предварително.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР