Треньорът на Барселона Роналд Куман даде интервю пред „ESPN“ преди

...
Треньорът на Барселона Роналд Куман даде интервю пред „ESPN“ преди
Коментари Харесай

Куман: Трябва да спрем да мислим за Меси

Треньорът на Барселона Роналд Куман даде изявление пред „ ESPN “ преди първия мач на каталунците от Ла Лига, който ще бъде в неделя, 15 август, от 21:00 часа против Реал Сосиедад. Той не пропусна да спомене и напусналия неотдавна Лионел Меси.

Нидерландският треньор увери: „ Трябва да разберем, че постоянно има край при даден състезател. Трябва да затворим тази страница, тъй като в този момент би трябвало да се съсредоточим върху този нов сезон. Имаме нови играчи и би трябвало да продължим напред, като имаме време за това. Имаме млади играчи в състава през този сезон, а това е значимо за бъдещето, работим върху бъдещето на този клуб и в действителност е значимо да се съсредоточим върху това, а не върху това, което се случи през последните дни “.

По мотив напускането на Меси той разяснява: „ Знаех, че имаше сложна обстановка сред клуба, Лео Меси и Ла Лига, с цел да има късмет играчът да остане в клуба. Това лишава доста време, само че също по този начин бях сюрпризиран от деня и момента, в който разбрах, че към този момент няма да играе за Барселона. Освен това знаех, че финансовото състояние на клуба усложни обстановката “.

В тази връзка той добави: „ Мисля, че беше мъчно, тъй като не приказваме за всеки състезател, приказваме за Лео Меси - най-хубавият състезател в света и всички бяхме разочаровани, че той няма да играе за нас този сезон. Но би трябвало да се пригодим бързо към това, тъй като не можем да почнем сезона с наведени глави, макар че Меси означаваше доста за този клуб “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР