Треньорът на Барселона Ернесто Валверде не можа да скрие разочарованието

...
Треньорът на Барселона Ернесто Валверде не можа да скрие разочарованието
Коментари Харесай

Валверде: Просто бяха по-добри. Когато те бият с 4:0, няма извинения

Треньорът на " Барселона " Ернесто Валверде не можа да скрие разочарованието си след разгромната загуба с 0:4 от " Ливърпул " и отпадането в полуфиналите на Шампионската лига. Той съобщи, че няма място за извинения, а триумфът на англичаните е изцяло подобаващ.

" Поздравления за " Ливърпул ". Играха мощно, доста нападателно и трансфораха головите си благоприятни условия в попадения. Просто бяха по-добри. Когато те бият с 4:0, няма извинения ", съобщи Валверде.
Клоп след подвига: Не помня различен мач като този Мениджърът на "Ливърпул " не скри страстите си след невероятната победа против "Барселона "
" Най-болезнено е да се повтори един призрачен сън (отпадането от " Рома " през предишния сезон). За втора поредна година ни обръщат по този начин. Когато изживееш подобен пестник, си задължен да прекараш няколко ужасяващи дни. Съжаляваме доста за нашите почитатели. Всичко, което вършат нашите футболисти, е да се пробват да радват почитателите и те да са горди. От нас се чака непрекъснато да побеждаваме. Когато се провалим, постоянно е доста мъчително. Досега не бяхме губили в Шампионската лига, само че нещата са такива "

" Те започнаха мощно, ние мъчно издържахме на тяхната преса. Поисках да се изнесем по-напред, само че нищо повече. Не успяхме да си вкараме ситуациите, нито да се оправим с тяхната преса... Четвъртият гол ме изненада, изненада всички. Направо не е за поверие, че с подобен гол отпаднахме. Всички попадения са неточности на някого, няма по какъв начин ", разяснява треньорът на " Барселона ".

Снимка: Getty Images
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР