Треньорът на Барселона Ернесто Валверде има интересен план за подсилване

...
Треньорът на Барселона Ернесто Валверде има интересен план за подсилване
Коментари Харесай

Валверде иска дуо от Премиър лийг без пари

Треньорът на Барселона Ернесто Валверде има забавен проект за укрепване на отбора през идващото лято. Наставникът още от в този момент е хвърлил око на двама играчи от Премиър лийг с изтичащи контракти, които ще опита да докара без пари на " Камп Ноу ", твърди испанския Дон Балон ". Става въпрос за Месут Йозил от Арсенал и Андер Ерера от Манчестър Юнайтед.

И двамата играчи към момента не са подписали нови контракти със своите клубове, а актуалните им договори изтичат след края на сезона. Това значи, че те могат да подпишат прелиминарен контракт с различен клуб още през зимата, който да влезе в действие от идващото лято.

Валверде харесва играта на Йозил и Ерера и има вяра, че те ще паснат чудесно на новия жанр на Барселона. Тези двама играчи бяха спрягани за трансфер на " Камп Ноу " още това лято, само че това по този начин и не се случи. Сега обаче каталунците са изкушени от опцията да ги вземат без да заплащат трансферна сума и ще създадат всичко допустимо това да се случи.

В същото време Ерера се изрече ласкаво за треньорските качества на Валверде, с който работиха дружно в Атлетик Билбао.

" Той е доста образован треньор, който не разчита единствено на един избран жанр на игра, а се приспособява съгласно качествата на играчите, с които разполага. Работих с него единствено една година, само че това в действителност ми хареса. Той е доста открит и прям и имам вяра, че ще има доста триумфи в Барселона ", съобщи Ерера.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР