Треньорът на Барселона Чави Ернандес бе бесен на съдиите след

...
Треньорът на Барселона Чави Ернандес бе бесен на съдиите след
Коментари Харесай

Чави: Решенията на ВАР бяха възмутителни

Треньорът на Барселона Чави Ернандес бе гневен на съдиите след края на мача с Интер (0:1) в Шампионската лига. На два пъти в мача ВАР се намеси в ущърб на неговия тим, като първо бе анулиран гол на Педри поради игра с ръка на Ансу Фати, а по-късно пък не бе отсъдена дузпа също за игра с ръка на Дензъл Дъмфрис. Наставникът дефинира тези решения като възмутителни.

" Бесен и засегнат съм от обстановките, на които станах очевидец. Не мога да намеря друга дума с изключение на засегнат. Това е безспорна неправда. Още през вчерашния ден споделих, че е време съдиите да изясняват своите решения на терена. Ние не разбираме какво се случва. Те би трябвало да приказват и това ще ги очовечи и ще обясни обстановките. От моята позиция играта с ръка бе чиста. Затова решението на рефера бе решаващо за изхода на мача ", счита Чави.

Все отново наставникът не спести рецензии и към своите играчи за слабото им показване в мача.

" Събудихме се прекомерно късно. Накрая ги бяхме притиснали, само че не използвахме възможностите си. Знаехме, че далечните удари на Чалханоолу са една от мощните им страни. Хубавото е, че ни остават три финала в групата. Ситуацията е комплицирана и би трябвало бързо да влезем в релси. Ще имаме две значими семейства, които би трябвало да изиграем с повече интензитет и по-бързо движение. Днес ни липсваше скоростта, която е нужна в мач от Шампионската лига. Не бяхме на равнище през първото полувреме и взимахме неверни решения. Жалко е, тъй като заслужавахме най-малко тъждество ", счита експертът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР