Треньорът на Барса Роналд Куман е постъпил в болница след

...
Треньорът на Барса Роналд Куман е постъпил в болница след
Коментари Харесай

Треньорът на Барса в болница след паническа атака и състояние на голяма тревожност

Треньорът на Барса Роналд Куман е постъпил в болница след паническа офанзива и положение на огромна тревога. Нидерландският експерт е останал няколко часа в клиника, където след направени обстойни прегледи е бил изписан. Лекарите декларирали, че Куман би трябвало да се отпусне, тъй като прекомерният стрес, стоварил се върху него в последно време, му се е отразил отрицателно.

Това заяви журналистът на Fox Sports – Даниел Жиронес, който напомня, че преди година наставникът получи инфаркт и медиците наблюдават доста деликатно положението му.

Бъдещето на Куман в Барселона продължава да е неразбираемо, въпреки че съгласно множеството медии раздялата следва. Той имаше среща с шефа на клуба Жоан Лапорта, на която двамата се схванаха след две седмици да проведат нов диалог. Именно тогава ще стане ясно дефинитивно дали Куман ще остане.

При предварително преустановяване на контракта му спецът ще прибере наказателна клауза в размер на 5,8 млн. евро, както и още 7,2 млн. евро, колкото е годишното му заплащане. Всичко това прави общо 13 милиона евро.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР