Треньорът на Аякс Ерик тен Хаг е първи избор на

...
Треньорът на Аякс Ерик тен Хаг е първи избор на
Коментари Харесай

Появи се нов фаворит за треньор на Тотнъм

Треньорът на Аякс Ерик загар Хаг е първи избор на за нов управител на Тотнъм. Собственикът Даниел Леви се е спрял точно на нидерландския експерт за заместител на Жозе Моуриньо, който бе уволнен преди дни, написа " The Telegraph ".

Като краткотраен ментор на " Шпорите " бе назначен Райън Мейсън, само че сигурно той няма да води тима през идващия сезон, а клубът незабавно търси потвърден експерт, който да застане отпред на тима.

51-годишният Тен Хаг има контракт с Аякс до лятото на 2022 година, което може да улесни привличането му на " Тотнъм Стейдиъм ". Той прави впечатляваща кариера отпред на нидерландския гранд, като през сезон 2018/19 го изведе до 1/2-финал в Шампионската лига. Освен това отборът му две следващи години е първенец на Ередивизий, като съвсем несъмнено този сезон ще прибави и трети трофей. Под управлението на Тен Хаг Аякс е спечелил 119 от 163 изиграни мача.

Други спрягани имена за нов ментор на Тотнъм са тези на Брендън Роджърс, Марселиньо и Юлиан Нагелсман. Последният обаче към този момент отпадна от сметките, откакто се разбра с Байерн (Мюнхен).
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР