Треньорът на Атлетико (Мадрид) - Диего Симеоне, бе повече от

...
Треньорът на Атлетико (Мадрид) - Диего Симеоне, бе повече от
Коментари Харесай

Чоло Симеоне: Спечелихме заради тази невероятна публика

Треньорът на Атлетико (Мадрид) - Диего Симеоне, бе повече от благополучен след триумфа с 4:2 над Реал (Мадрид) на 1/8-финала за Купата на краля.

Той похвали играчите си за себераздаването. Според него ключът към успеха е била публиката на стадиона, която не спря да поддържа любимците си.

" Напуснахме хотела, дойдохме тук и видяхме нещо превъзходно, което ни развълнува и ни даде сили да се борим. Видяхме по какъв начин хората се вълнуват, въпреи, че е едвам вторият кръг за Купата, тъй че нямаше по какъв начин да не оставим сърцата си. Контролирахме по-добре мача и бяхме по-добрият тим в продълженията. Тази победа е доста по-важна за почитателите ни, в сравнение с за нас, тъй като бе единствено на 1/8-финала ", съобщи Симеоне.

" Винаги съм казвал, че във футбола няма заслуги и няма отмъщения. Това беше напълно нов мач, с нов проект по какъв начин да го изиграем. Трите срещи с Реал бяха много сходни. Ние опитвахме да играем нашата игра против противник, който е най-хубавият в света, който господства във всичко - върхове и триумфи. Това не се случва с шанс, те просто са доста положителни, само че ние също се борим и по тази причина спечелихме ", добави аржентинецът.
 Атлетико (Мадрид) - Реал (Мадрид) 4:2 в мач от шампионата за Купата на Краля
Атлетико взе своя реванш и изхвърли Реал (Мадрид) от шампионата за Купата на Краля

Възпитаниците на Диего Симеоне се постановиха с 4:2 след продължения
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР