Треньорът на Арсенал - Микел Артета, продължава да търси нови

...
Треньорът на Арсенал - Микел Артета, продължава да търси нови
Коментари Харесай

Арсенал отново се прицели в най-голямата звезда на Лил

Треньорът на Арсенал - Микел Артета, продължава да търси нови хора за офанзивата си, откакто Пиер-Емерик Обумеянг и Александър Лаказет по този начин и не намират онази форма, която ги докара в началото на „ Емиратс “. За задачата той и спортният шеф - Еду, работят по прехвърлянето на нападателя на Лил - Джонатан Дейвид, научихме от Caught Offside, представен от Team Talk.

21-годишният канадец е считан за един от най-обещаващите млади футболисти във френската Лига 1, защото през предходната акция взе присъединяване в 18 попадения, а от началото на актуалната към този момент е вкарал 6 гола за първенците.

През 2019 година бе последният трансфер по оста Лондон - Лил, когато Никола Пепе подписа с „ артилеристите “ против £72 млн., въпреки упованията към котдивоареца да не се оправдаха и вкара едвам 25 гола в 95 мача.

Лаказет по всичко проличава, че ще си тръгне след края на акцията, защото има единствено 9 месеца от контракта си, а Обумеянг е към този момент на 32 години и наподобява, че най-хубавите години са към този момент зад тила му. В същото време Еди Нкетиа не съумява да осъществя капацитета си, с цел да ги наследи уместно.

Дейвид в това време показва възходяща наклонност в развиването си и по всяка възможност от подписа му ще се интересуват от ден на ден отбори в околните години.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР