Треньорът на Арда Стамен Белчев остана доволен от играта на

...
Треньорът на Арда Стамен Белчев остана доволен от играта на
Коментари Харесай

Стамен Белчев: Футболът не е театър, трябва да се мисли

Треньорът на Арда Стамен Белчев остана удовлетворен от играта на своите футболисти против ЦСКА, само че не и от крайния резултат.

" Всички видяха какъв брой е значимо да играем в Кърджали. Това е действителността и се надявам в най-скоро време да се върнем на нашия терен. Това ни беше един от положителните мачове против един доста добър тим. За страдание момент нехайство ни коства загубата. Не мога да не бъда удовлетворен от момчетата. Искам да виждам този дух и игра ", сподели Белчев.

" Създадохме много положения, имахме добра организация на игра и за жалост малшансът пред вратата на съперника не вкара мача в продължения, а за какво не да победим. Мисля, че бяхме разучили добре тима на ЦСКА. Имахме някои хрумвания в офанзива, на моменти се получаваха, на моменти не. Футболът не е спектакъл. На терена играчите би трябвало да мислят. Футбол се играе с глава, а след това с крайници. Това, че не можем да осъществяваме обстановките е огромен проблем за нас. Хората в предни позиции би трябвало да бъдат съсредоточени, с цел да могат да удовлетворят напъните на тима ", добави треньорът на Арда.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР