Треньорът на Арда - Стамен Белчев остана доволе след убедителната

...
Треньорът на Арда - Стамен Белчев остана доволе след убедителната
Коментари Харесай

Стамен Белчев: Успехът дойде заради играта ни по фланговете

Треньорът на Арда - Стамен Белчев остана доволе след безапелационната победа, която неговия отбор записа над Локомотив (Пловдив) с 5:1. Ето какво сподели той:

" Въпреки неприятното начало на нашия тим, по-късно доминирахме. Днес триумфът пристигна поради играта ни по фланговете, имахме скорост в офанзива и аленият картон ни улесни в допълнение.

Разбира се, че имаше терзание. Ако беше станало 2:0, щеше да ни е доста по-трудно. Трябва да играем до последно и да не се водим от резултата.

Днес тимът ни се усъвършенства в играта в офанзива. Въпреки 5-те гола, имахме и други обстановки. Това може да ме радва и би трябвало да продължим да работим в тази тенденция.
 Арда победи Локомотив (Пловдив) с 5:1
Арда унищожи Локомотив (Пловдив) и се изкачи до деветото място

Кърджалии демонстрираха зъби

Не си вършим сметки толкоз напред. Надяваме се да подобрим играта си и в идващите мачове, като да имаме успеваемост и най-после ще се види къде ще приключим.

" В началото на шампионата споделих, че имаме добър тим. Въпреки резултатите, който ни подцени, ще бере кахъри. Имаме доста работа, изключително във фаза отбрана, би трябвало да сме по-компакти, нападателни и настоятелни ", сподели Белчев.
 Александър Георгиев: Мачът стартира зле за нас, само че свърши добре
Александър Георгиев: Мачът стартира зле за нас, само че свърши добре

Лошо тръгнахме, разяснява той
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР