Треньорът на Арда Николай Киров говори след победата с 2:1

...
Треньорът на Арда Николай Киров говори след победата с 2:1
Коментари Харесай

Киров: Трите точки бяха най-важни

Треньорът на Арда Николай Киров приказва след успеха с 2:1 над Славия. С триумфа кърджалийци най-малко краткотрайно влязоха в Топ 6. Специалистът съобщи, че трите точки са доста значими, тъй като в състава му е имало напрежение. 

" Най-важното нещо са трите точки, тъй като имаше напрежение в състава. Хубаво, че бяхме окуражени и успяхме да поведем с две гола. Тогава обстановката е характерна. Допуснахме гол в края на първата част, а по-късно стояхме устойчиво. Победата е значима от психическа позиция. Състезателите имат по-големи качества, от това, което посочваха. 

Направихме тактическа смяна. През първото полувреме бяхме с нападателен триъгълник, а през второто с отбранителен. Това беше смяната, която направихме на почивката. Неприятно да не можеш да използваш целоста на състава. Налага ни се в трети следващ мач в състава да нямаме бранител. Неприятно е. Получиха се и контузии. В тези три дуела не успяхме да използваме целостта на състава. Надявам се някой да се възвърне през идната седмица ". 

" Мисля, че ние би трябвало да се концентрираме върху изявите си на терена. Не виждам класирането. Работим да подобряваме двете етапи на игра в нашия тим, тъй като там имаме много запаси. Дано напрежението да отпадне. Да мислим първо за възобновяване на травмите, а по-късно да се търси жанр, система. Това са значимите цели и задания ", съобщи Киров. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР