Треньорът на Арда (Кърджали) Стойчо Стоев коментира победата с 2:1

...
Треньорът на Арда (Кърджали) Стойчо Стоев коментира победата с 2:1
Коментари Харесай

Стойчо Стоев: Един мач се играе 90 минути, а не 45

Треньорът на Арда (Кърджали) Стойчо Стоев разяснява успеха с 2:1 над Ботев (Гълъбово). Специалистът съобщи, че е удовлетворен, само че единствено от второто полувреме.

" От първото полувреме никога. Беше едно много неприятно полувреме. Във второто видях смяна в държанието на футболистите и то най-много смяна в главите им, защото видях, че желаят към този момент да победят тима на Ботев (Гълъбово). Създадоха значително обстановки. Бяха и много припряни в дадени случаи, само че отново споделям, че държанието им през второто полувреме бе радикално друго от първото.

Така би трябвало да се играе 90 минути, а не 45 минути да виждаме, че не се получават нещата и тогава да се стряскаме. А най-интересното е, че имат благоприятни условия, имат качествата и в един миг не са толкоз уверени в себе си и това повлиява на играта им. Надявам се идващите два мача да съумеят да дадат това, което могат. Аз не желая нищо повече.

Всички тимове във Втора лига се познаваме. Ще е сложен мач. Няма да е елементарен. Общо взето в Б група се играе мъчно и тимовете в огромна степен са равностойни. Ако подходим като в първото полувреме с Ботев (Гълъбово), ще имаме много проблеми и с Кариана, само че в случай че играем както през вторите 45 минути, сигурно мача може да не е толкоз елементарен, само че допускам, че по-лесно бихме го взели ".

 Царско село и Арда без неточност във Втора лига (РЕЗУЛТАТИ)
Царско село и Арда без неточност във Втора лига (РЕЗУЛТАТИ)

" Царете " се оправиха елементарно със Струмска популярност
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР