Треньорът на Арда Александър Тунчев похвали своя отбор след 3:1

...
Треньорът на Арда Александър Тунчев похвали своя отбор след 3:1
Коментари Харесай

Тунчев максималист, недоволен е от допуснат гол

Треньорът на Арда Александър Тунчев похвали своя тим след 3:1 над Крумовград, само че и побърза да ги смъкна на земята, признавайки, че не е удовлетворен от инкасиранеото попадение.

" Бяхме по-добрият и нападателен тим и този, който търсеше повече победата- проучва наставникът на " сините ". - Изненадахме Крумовград с постройката си, радващо е, че успяхме да нанесем три удара в самото начало. Ориентирахме се по най-хубавия метод и да поведем с 3:0. Имахме обстановки, в които можехме да вкараме още един гол ”.

„ През второто полувреме отпуснахме нещата и допуснахме гол. Не останах удовлетворен от това. Стараем се опитваме се, имахме и други планове, само че теренът не разреши да ги създадем. Радващо е, че момчетата към този момент схващат какво желаеме. Задължава ни да даваме всеки един мач максимума от себе си. Може някой тим да ни победи, само че за нас е най-важно да се раздадем. Ако съперникът е по-добър от нас, ще го поздравим. Етър няма какво да губи, тези мачове са най-трудни. Те ще дойдат в Кърджали да откраднат точка или три ", добави той.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР