Треньорът на Арда Александър Тунчев бе доволен от победата на

...
Треньорът на Арда Александър Тунчев бе доволен от победата на
Коментари Харесай

Тунчев: Не му е лесно на Томаш в Локомотив Пловдив

Треньорът на Арда Александър Тунчев бе удовлетворен от успеха на своя тим против Локомотив с 5:0, само че показа, че ще се опита да " приземи " своите играчи през идната седмица, както и че

" Много съм удовлетворен предвид на това, че отбелязахме пет гола и създадохме доста положения за попадения. Бяхме по-агресивния тим и контролирахме през по огромната част обстановката на терена и това ни докара до триумф. Когато имаме такива футболисти, вариантите са много по-големи. Разполагаме с много положителни играчи във фаза офанзива, видяхте и тези, които влезнаха.

Не един и два пъти съм споделял на футболистите, че статичните положения вземат решение мачове. Разполагаме с положителни реализатори, преди имахме такива обстановки, само че очевидно не успяхме да се пласираме добре. Надявам се да продължаваме по този начин, както през днешния ден ", показа наставникът на Арда

" Неприятно е това с Локомотив, сигурно не му е елементарно на Томаш. Бил съм в тази обстановка, не е елементарно, би трябвало да намерят метод да излезат от нея. Има неща, върху които да работим, няма потребност да се заблуждаваме. Но това, което направихме през днешния ден, ни се получи ", продължи треньорът.

" Ще се опитам през идната седмица да снижа моите играчи, да не летят в облаците. В България знаем, изиграем два-три положителни мача и си мислим, че другите тимове сами ще се бият. Предстои ни дуел против доста сериозен отбор ", приключи Александър Тунчев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР