Треньорът на Антъни Джошуа Роб МакКракън е изпаднал в криза,

...
Треньорът на Антъни Джошуа Роб МакКракън е изпаднал в криза,
Коментари Харесай

Треньорът на Джошуа определи като “катастрофа” контузията на Кобрата

Треньорът на Антъни Джошуа Роб МакКракън е изпаднал в рецесия, откакто е схванал, че българинът Кубрат Пулев е контузен. Специалистът е бил извънредно сърдит и в това време обезпокоен, че неговият боксьор ще би трябвало да смени напълно стила си, с цел да се изправи против Карлос Такам.

Както е известно, формалният кандидат получи скъсване на мускула на предмишницата на дясната ръка и ще са нужни към два месеца за възобновяване, преди още веднъж да стартира дейни тренировки. В резултат на това камерунецът с френски паспорт Такам бе разгласен за негов заместител за галавечерта на “Принсипалити Стейдиъм” в Кардиф на 28 октомври.

“Роб несъмнено не бе благополучен. Каза ми: Това е безспорна злополука! Трябваше да се приготвяме за боксьор, който е 1,93 метра висок и обича да се бие от отдалеченост, а в този момент би трябвало да променим всичко, тъй като против нас ще се изправи 183-сантиметрова дребна машина, която търси багра от близка отдалеченост.” Роб обаче е видял доста в кариерата си, тъй че в този момент се осланяме на опита му, с цел да се оправим с тази ситуация”, показа мениджърът на Джошуа Еди Хърн.

" Тема Спорт "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР