"Треньорът ме наричаше гей в съблекалнята пред целия отбор", разказва

...
"Треньорът ме наричаше гей в съблекалнята пред целия отбор", разказва
Коментари Харесай

Изгонен от Славия: Наричаха ме гей!

"Треньорът ме наричаше гей в съблекалнята пред целия тим ", споделя пред “Найроби нюз” изгоненият от Славия Абуд Омар. Той бе упрекнат в расизъм от президента Венцеслав Стефанов и уволнен дисциплинарно от тима. Редица европейски и африкански медии раздухаха абсурда, като британската Военновъздушни сили също разгласява думи на кенийския национал.

Абуд отговори на Стефанов, който го упрекна, че симулира травми, наскърбява съотборниците си и го прати да тренира с юношите.

“Всички тези проблеми почнаха преди три месеца, когато се контузих в мач на Славия. Изпитвах страхотни болки, само че от клуба настояха, че всичко е наред и би трябвало да играя. Натъпкаха ме с болкоуспокояващи. Опитах да играя, само че болката беше невероятна. Президентът ме упрекна, че не желая да играя, тъй като договорът ми изтича”, споделя Омар пред “Найроби нюз”.

“Треньорът пък ми споделяше, че съм прекомерно мек. После не ме пусна на терена с обвиняването, че не съм задоволително мъж”, оплаква се Омар.

“Клубът заплаща по 150 евро всеки месец за медицински застраховки и не мога да схвана за какво отхвърлиха да ме лекуват”, чуди се кениецът.

Той отхвърли също по този начин да е обиждал съотборниците си. “Езикът, който приказвам, е този, който съм научил от съотборниците си. Както приказват те, по този начин приказвам и аз. Никого не съм обиждал”, изясни футболистът.

Абуд разкри, че през февруари от клуба прибрали служебната му кола, написа "Меридиан Мач ".

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР