Треньорът Адолф Хютер е изиграл ключова роля за привличането на

...
Треньорът Адолф Хютер е изиграл ключова роля за привличането на
Коментари Харесай

Хютер имал ключова роля за трансфера на Соу в Айнтрахт

Треньорът Адолф Хютер е изиграл основна роля за привличането на Джибрил Соу в Айнтрахт (Франкфурт). Швейцарският национал дойде на “Комерцбанк Арена” от Йънг Бойс, загърбвайки опцията да играе в Шампионската лига за втори следващ сезон, само че събирайки се още веднъж с някогашния си треньор. Двамата работиха точно в редиците на тима от Берн в продължение на един сезон (2017/2018).

“Отношенията ми с Ади Хютер са доста положителни. Той беше първият ми треньор в първия ми същински сезон като експерт. Напреднах доста под негово управление и направих сериозна крачка напред, а купата, извоювана в онази година, бе черешката на тортата”, разяснява Соу пред клубния уебсайт на Франкфурт, добавяйки, че двамата са говорили по телефона няколко пъти и Хютер го е уверил, че го желае в тима си и ще продължи да му оказва помощ да се развива.

“Силните игри в Лига Европа не останаха незабелязани в Швейцария. Цялостното усещане, което Айнтрахт оставя, е напълно позитивно. Смятам, че изискванията тук са съвършени за развиването ми. Клубът се движи в вярна посока и това също имаше тежест при решението ми”, прибавя още 22-годишният халф.

#8 pic.twitter.com/vIHhwxRzDC
— Eintracht Frankfurt (@Eintracht) June 27, 2019
Соу взе фланелката с №8 в състава на " орлите ". Осмицата се освободи след напускането на Лука Йович в посока Реал Мадрид.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР