Тренто победи Падуа с 3:0 гейма (в отделните части 25:23,

...
Тренто победи Падуа с 3:0 гейма (в отделните части 25:23,
Коментари Харесай

Тренто се изравни с лидера "Перуджа"

" Тренто " победи " Падуа " с 3:0 гейма (в обособените елементи 25:23, 25:18, 25:16) в мач от волейболното състезание на Италия. Така тимът на Анджело Лоренцети се върна към успехите и се изравни по точки с водача " Перуджа ", който обаче е с мач по-малко.

През цялата първа част играта от двете страни на мрежата бе изцяло равностойна. Водачеството в гейма непрестанно се сменяше, само че в заключителните моменти опитът на " Тренто " си наподобява.

През идващите два гейма домакините демонстрираха по-голямо предпочитание за победа. Тимът на Анджело Лоренцети изпълняваше доста по-ефективен начален удар, а от там работата на блокадата бе надалеч по-лесна.

С днешната победа " Тренто " реализира 18-ти триумф в шампионата и се изравни по точки с водача " Перуджа " най-малко за идващите 24 часа. " Падуа " остава на 7-ата позиция с 32 точки и мястото на тима в плейофите към момента не е несъмнено.

Снимка: legavolley.it

Утре от 19:00 ч. по RING Матей Казийски ще продължи стремежа на " Калцедония Верона " по пътя към топ 4 с мач против " Милано ".

По същото време гратис и без регистрация на уеб страницата btvnovinite.bg можете да наблюдавате срещата сред " Монца ", в чиито редици е и капитанът на националния тим Виктор Йосифов, и водачът в класирането " Перуджа ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР