Трент Александър-Арнолд има голямо желание да удължи договора си с

...
Трент Александър-Арнолд има голямо желание да удължи договора си с
Коментари Харесай

Александър-Арнолд реже Реал Мадрид, за да остане верен на Ливърпул

Трент Александър-Арнолд има огромно предпочитание да удължи контракта си с Ливърпул и да подпише нова мега договорка, а договарянията ще започват още преди лятото, твърди Football Insider. Според информацията, „ алените “ са твърдо решени да задължат 25-годишния десен защитник. Смята се, британският национал и мърсисайдци имат предпочитание да стартират допустимо най-скоро договарянията.

Съвсем неотдавна, Александър-Арнолд беше беше свързван със ефектен трансфер в Реал Мадрид. Въпреки че крайният бранител е поласкан от интереса към него, той е трансформирал оставането си в родния му клуб като приоритет номер едно.

Александър-Арнолд се причисли към мърсисайдци на шестгодишна възраст, а актуалният му контракт, съгласно който печели по 180 хиляди паунда на седмица, изтича през лятото на 2025-а година. Смята се, че завръщането на Майкъл Едуардс в клуба и идването на Ричард Хюз като нов състезателен шеф това лято ще бъдат в основата на това Александър-Арнолд да подпише нов договор.

В момента бранителят към момента лекува травма в коляното си, която получи против Бърнли през февруари, само че се чака да се завърне към тренировки през идващите две седмици.

Ливърпул остава в разгорещена борба за купата след успеха си с 2:1 над Брайтън на „ Анфийлд “. Следващият мач на „ алените “ е още веднъж вкъщи против Шефилд Юнайтед в четвъртък вечер (4 април).

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР