Трендът с Battle Royale игрите продължава с пълна сила. От

...
Трендът с Battle Royale игрите продължава с пълна сила. От
Коментари Харесай

Battle Royale жанрът нахлу и в класиката Super Mario

Трендът с Battle Royale игрите продължава с цялостна мощ. От Fortnite до PUBG, жанрът преобразява и огромните гейминг класики. В това число е към този момент и Super Mario, въпреки и импровизирано.

Любител програмист и стриймър, назоваващ себе си като Inferbro, реши да компилира остарялата игра в уеб-базирана мултиплеър версия на Super Mario Bros . Тя изправя до 75 играча един против различен, предизвиквайки ги да преминат пословичното първо равнище колкото се може по-бързо. Играта се споделя, уместно, Mario Royale и е налична в интернет, тъй че побързайте! Nintendo кардинално не харесва такива начинания и е изцяло допустимо в идващите дни играта да е свалена от мрежата.

Иначе Mario Royale е доста безредна като прекарване. Първо влизате в лоби, където се събират още 74 играча. След това всички вие сте хвърлени в първото равнище на Super Mario Bros. Героите са почти идентични – за разграничаване цветът на съперниците ви е избледнял и над вас има дребен маркер. Целта е да стигнете края по-бързо от всички (без да умирате, схваща се). Донякъде заглавието наподобява на Tetris 99, само че даже още по-откачено.

Съществува подозрение обаче, че Nintendo ще се възпротиви на играта, основана от елементарен консуматор. Преди сме виждали случаи с преработки от почитатели на Metroid, Zelda и Pokemon. Евентуално японската компания се обърна към основателите им с DMCA заповед да смъкват тези игри. Вероятно Mario Royale ще има същата орис, само че вие към момента имате шанса да я изпробвате, преди да е станало прекомерно късно.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР