Трайното и ефективно отслабване е възможно само чрез комбинирането на

...
Трайното и ефективно отслабване е възможно само чрез комбинирането на
Коментари Харесай

Отслабване и детокс в планината с LuckyFit

Трайното и дейно намаляване е допустимо единствено посредством комбинирането на три съществени предпоставки. Това са персонализираният метод по отношение на организма, цялостното схващане на концепцията за функционално хранене и образуването на дълготрайни привички що се отнася до физическата интензивност.

Колкото и лесни за реализиране да звучат на пръв взор, тези условия в действителност изискват цялостна промяна на настройката. Точно в процеса на “пренастройка ” ще имате потребност от верните насоки, с цел да поставите основите на новото тяло, което ще обичате да виждате в огледалото.

Именно този тип професионална поддръжка предлага LuckyFit – стратегия за филтриране на организма и здравословно съкращаване на тежестта, проведена в апартхотел Лъки Банско през летния интервал.

Какво съставлява програмата на LuckyFit?

LuckyFit е стратегия за дейно намаляване, детоксикация и дейна отмора в планината, направена благодарение на професионални диетолози, спортни инструктори и планински водачи.

По време на престоя си участниците получават всички нужни запаси и поддръжка по пътя към трайното намаляване без апетит, в това число:

Здравословно и уравновесено 4-кратно хранене с брой калории по отношение на задачите на участника Всекидневни преходи в планината в разнообразни групи по отношение на равнището на физическа подготовка Лечебна гимнастика, дихателни практики и йога за понижаване на напрежението и нервното напрежение Лекции и образования по въпросите за уравновесеното хранене и здравословния метод на живот Професионална консултация с диетолог за установяване на краткосрочни и дълготрайни цели Разнообразие от развлекателни интензивности в свободното време и вечерите, прекарани в хотела.

Посредством по този начин основаната стратегия се реализира понижаване на телесното тегло с сред 4 и 6% при 7-дневен престой и с сред 6 и 8% при 14-дневен престой.

За кого е подобаваща програмата?

Програмата на LuckyFit е основана по този начин, че да съвместява по натурален метод загубата на тегло с понижаване на напрежението, филтриране на тялото и възстановяване на общото физическо и психическо положение.

Тя е подобаваща както за хора, които желаят да се разделят вечно с непотребните няколко кг, по този начин и за такива с разнообразни степени на затлъстяване и наднормено тегло.

Планинските преходи, здравословната храна и разнообразните действия навън са все по-предпочитани и измежду гости без проблеми с тежестта, които просто търсят най-хубавия метод за дейна отмора и презареждане по природосъобразен метод.

Периоди, условия и цени за престой през 2023 година

Програмата на LuckyFit включва 5, 7, 11 или 14-дневен престой в петзвездния апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс в полите на Пирин.

През 2023 година програмата се организира през юни, юли и август – стартирайки от 9-и юни и завършвайки на 1-ви септември.

Цените за присъединяване стартират от €750 за единично настаняване, като включват настаняване, 4-степенно хранене, кардиологичен обзор, разбор с уред Танита, разнородни физически интензивности и прилагане на целия СПА център в апартхотел Лъки Банско. Пълна информация за цени и дати за осъществяване можете да откриете на уеб страницата на LuckyFit. Екипът на програмата може да отговори на всички Ваши спомагателни въпроси или да Ви съветва по отношение на най-правилния метод за намаляване и детокс по отношение на здравословното Ви положение.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР