Траян Бъсеску винаги е бил изключително критичен към Брюксел по

...
Траян Бъсеску винаги е бил изключително критичен към Брюксел по
Коментари Харесай

Траян Басеску: В ЕС има по-корумпирани страни от Румъния

Траян Бъсеску постоянно е бил извънредно сериозен към Брюксел във връзка с Шенгенското пространство и забавянето на влизането на Румъния в безвизовото пространство, написа румънското издание „ Евениментул цилей “. Преди няколко години някогашният президент съобщи: „ Шенген се срина поради корупцията. В какъв брой страни сте чували за европейски парични измами? Пиша ви, че измамата е по-лоша от тази в Румъния ”.

Шенгенското пространство се разпадна поради корупцията, разгласи Траян Бъсеску през 2015 година Тогава някогашният президент сподели, че в Европейски Съюз има по-корумпирани страни от Румъния.

Както към този момент е известно, Румъния и България не бяха признати в Шенгенското пространство. Австрия и Холандия гласоподаваха срещу. А като причина се показва усилването на миграцията. Басеску остро разкритикува страните от Шенгенското пространство. „ Вижте, те не могат да защитят границите си, нито от тази година, нито от предишния месец, от към 3 години. Вместо това те не спираха да дават уроци на Румъния ", сподели Басеску. 

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР