Трай, бабо, за хубост“ е веруюто на робите на суетата.

...
Трай, бабо, за хубост“ е веруюто на робите на суетата.
Коментари Харесай

Най-странните козметични процедури

„ Трай, бабо, за красота “ е веруюто на робите на суетата. Удачна сентенция, която образно демонстрира, че от време на време в името на хубостта човек е подготвен да се подложи на всевъзможни рискови козметични процедури. О, и визия си нямате на какви… Вижте най-странните от тях:

Змийски масаж

Отворен за всеки, който има храброст и 70 $ в остатък, „ Ада Барак Спа “ в Северната част на Израел предлага повече от нетрадиционен масаж: състои се в това 6 неотровни змии да ви полазят по гърба за да ви отърват от напрежението от мускулите и ставите. Е, не е несъмнено дали от студения досег на влечугите по тялото ви няма да получите  стрес по-голям от този да видите баба си гола в банята… Собственикът обаче твърди, че след превъзмогване на първичния боязън клиентите в действителност намират нужния релакс. Така че,при състояние, че не сте Индиана Джоунс, може да го изпробвате, а в случай че оцелеете, на това му се споделя същински масаж със благополучен край!

2. Сапун от кърма

Доказано ли е, че сапунът от майчина кърма се отразява на кожата по-добре от елементарния сапун? Не, само че от кой момент обстоятелствата стопират хората да вършат крейзи неща? Сбръчквате отвратено вежди, само че въпреки всичко от вътрешната страна ви чегърта по какъв начин, аджеба, се прави този сапун, нали? Великодушно ви предоставяме примерна рецепта:

2 чаши растително олио (като зехтин, кокосово олио, рапично масло, какаово масло и т.н.)
1/4 чаша вода
1/4 чаша луга (твърд NaOH)
1 чаша кърма

Загрейте олиото до 46.5°C. В стъклена мерителна чаша прибавете лугата към водата (не водата към лугата). Когато разтворът доближи 46.5°C, прибавете към олиото. Бъркайте до гладка примес, след това прибавете кърмата. Нормално е цветът да се смени. Бъркайте до консистенция на пудинг – почти 45 до 60 мин. Изсипете във формички. Може да употребявате съвсем всичко – кутии за мъфини, подноса от кутия за бисквити и така нататък Не изпозлвайте железни съдове. Нека престои 2-3 дни, с цел да съумеете да извадите елементарно калъпите. Оставете сапунът да се суши 4-5 седмици до момента в който стане безпристрастен. От тази рецепта ще добиете почти 12 броя 55-грамови калъпа сапуна.

В умозаключение може да кажем единствено – Моля, не правете това вкъщи си!

Но в случай че въпреки всичко твърдо сте решили…

3. Козметика с дестилат от охлюви

Явно кръгът се затваря, тъй като се върнахме към Тъмните епохи, когато хората са се разхубавявали с блатна кал, корени от живовляк и слуз от охлюви.

На кого въобще му е хрумнало, че тази гнусничка следа, която оставят след себе си рогатите мекотели, може да е потребна? На някакъв чилийски фармацевт с плантация за охлюви, който забелязал, че ръцете на служащите, които се грижели за охлювите, са гладки и меки, а кожата свежа и здрава. Впоследствие изследва секретите и патентова екстрактите от чилийския охлюв.

На нашия пазар също се срещат гелове, кремове и всевъзможни други помади от клетите черупчести. Накрая, въпреки всичко да дадем съвет – в случай че доста държите на непосредствен контакт с охлюви, дано той бъде във френски ресторант.

4. Шампоан с костен мозък

 

 шампоан с костен мозък

Най-накрая шампоан, който дава обещание да направи косата ви мощна като вол – точно тъй като се прави с дестилат от костен мозък на вол. Ако това не ви подхожда, био разнообразието предлага и други вариации на пенестия козметичен артикул.  Бърза инспекция да вземем за пример сподели, че у нас се предлага шампоан с конски костен мозък. Също не звучи зле. Или пък звучи. Вие си решавате.

Един от най-известните сходни артикули е бразилският „ Tutannol “, а южноамериканските му производители гордо го хвалят, че е удивителна комбинация от волски флуиди, „ етерични масла “ и не съдържа соли. Човече, на кого му пука съдържа ли соли в случай, че така или другояче към този момент си се навил да втриеш в скалпа си този кравешки буламач…

5. Златно лице

 златна маска за лице

Макар и да звучи като ужасяващ полов култ, лечението златно лице в действителност е гальовен масаж на лицето, откакто преди този момент върху него деликатно е положено 24-каратово златно фолио. Според кожните лекари благородният метал забавял стареенето и почиствал кожата от мръсотията и токсините.

Дотук добре, само че тази процедура се прави единствено в профилирани американски клиники и салони, а цената й е към 200 $. Ако пък доста, доста, доста желаете да имате златно лице, а под дюшека ви, с изключение на безчет акари, има скътани непотребни 222 лв., може да си закупите крема за лице Gold Future на Helena Rubinstein, който съдържа микроактивно злато. Пак е нещо.

6. Крем със змийска отрова за лице

 змийски крем Отново сме на тематиката за студенокръвните. Веднага обясняваме: съгласно производителите този крем има за цел да инхибира (подтисне) мускулните контракции на лицето и по този метод да понижи мимическите линии и да изглади бръчките на нуждаещия се. Какъв внимателен метод да кажеш „ Ще ви сковаваме на север от врата ви “… У нас сходен крем може да се откри за към петдесетина лв..

 

 

7. Терапия за коса със сперма от бик

 Камерън Диас сперма

Да, това е относително нова процедура във Англия, която включва търкане на говежди сперматозоиди в косата ви. „ Удоволствието “ коства малко над 100 Щатски долар и лишава към 45 минути. Минути, които евентуално ще прекарате със същото кофти възприятие като че ли сте на ортодонт. Има доста съществени въпроси, които пораждат по тази тематика, основният от които е… абе, вие побъркахте ли се бе, хора!

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР