Травма в тилната част на главата и кръвоизлив под меките

...
Травма в тилната част на главата и кръвоизлив под меките
Коментари Харесай

Детето в Габрово починало от травма на главата и кръвоизлив

Травма в тилната част на главата и кръвоизлив под меките и твърдите мозъчни обвивки е повода за гибелта на момиченцето в Габрово, сочат резултатите от осъществената аутопсия на натрупа на бебето, научи " 24 часа ".

Трамвата е получена няколко часа преди майката на детето на годинка и 7 месеца да подаде сигнал, че то е с изгаряния и в тежко положение.

Съдебно-медицинската експертиза е открила и изгаряния от втора и трета степен по лицето и шията на момиченцето, които най-вероятно са получени от гореща течност, споделиха от прокуратурата.

Обаждането за дете в тежко положение е получено минути преди 21 ч. на 16 януари. Пристигналите на място екипи на незабавна помощ и полицията единствено са установили гибелта. По-рано от полицията оповестиха, че детето е било оставено от родителите си на грижите на другари - жена на 27 година и мъж на 33 година Смъртта е настъпила в техния апартамент на бул. " Могильов " в габровския квартал " Младост ". Все още по случая няма арестувани или привлечени като обвинени за нещастието.

Разследването продължава.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР