Травис Скот е изправен пред сериозни проблеми след случилото се

...
Травис Скот е изправен пред сериозни проблеми след случилото се
Коментари Харесай

Травис Скот ответник по още едно дело

Травис Скот е изправен пред съществени проблеми след случилото се на Astroworld. По време на музикалния фестивал в Хюстън на 5 ноември, който рапърът провежда от няколко години, всеобщите вълнения и конфликтите предизвикаха гибелта на 10 души и раниха доста други.

Преди ден стана ясно, че против Скот има заведено следващо дело.

То е от страна на родителите на 14-годишния Джон Хилгърт, който загуби живота си по време на събитията пред сцената. Обвиненията гласят, че рапърът и останалите уредници на концерта не са обезпечили безвредна среда за публиката, че е липсвала задоволително защита, защитни заграждения и личен състав, който да се отзове при незабавни случаи.

" Болката от това, че Джон не се върна жив от събитие като това, е непоносима. Той беше прелестно момче, което просто искаше да се любува на първия си концерт с другари ", се споделя в желае. Семейство Хилгърт желае обезщетение в размер на 1 милион $.

Това е третото дело, заведено против Травис Скот и Live Nation. Останалите две са общи искове от стотици наранени от случилото се на Astroworld, при едното желаното обезщетение е в размер на 2 милиарда $, а при другото - на 750 милиона.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР