Травис Келс просто се опитваше да разпространи любовта“, когато направи

...
Травис Келс просто се опитваше да разпространи любовта“, когато направи
Коментари Харесай

Травис Келс: Направих поза на сърце, „за да разпространя любовта“, след като „неуважителните“ фенове на Билс освиркваха Тейлър Суифт

Травис Келс просто се опитваше да „ популяризира любовта “, когато направи присъщата ръка на Тейлър Суифт поза на плейофния мач на Канзас Сити Чийфс против Бъфало Билс в неделя.

„ Празникът се развихри от вас с дребното сърце “, сподели братът на тайт енда, Джейсън Келс, в епизода на техния подкаст „ New Heights “ в сряда, имайки поради нежния жест на Травис, който направи заглавието.

„ Да, дребосъче, трябваше да разпространя любовта, скъпа. Винаги би трябвало да разпространяваш тази обич, скъпа “, отговори двукратният първенец на Super Bowl, 34.

Суифт, също на 34 години, е известна с това, че прави същата форма на сърце с ръцете си за почитателите по време на осъществяванията си, само че Травис разясни, че сладкият му сигнал не е бил ориентиран към приятелката му поп звезда.

Спортистът уточни, че е имало „ доста ненавист “, когато дойде на стадион „ Хаймарк “ в Орчард Парк, Ню Йорк, за мача. Феновете на Билс също освиркваха Суифт, когато тя се появи.

„ Разбираемо. Това е футболен мач...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР