Травеститите Атанас В. – Наско и Божидар М. – Божката

...
Травеститите Атанас В. – Наско и Божидар М. – Божката
Коментари Харесай

Грабеж, стрелба и страшен сеир спретнаха бургаските травестити Наско и Божката

Травеститите Атанас В. – Наско и Божидар М. – Божката разиграли невероятния екшън с присъединяване на мнима тайфа, която ги стреля, би и ограби в центъра на Бургас, написа Флагман.бг. Двамата мургавелковци изфабрикували сюжета заслужен за касов холивудски блокбастър, с цел да заблудят ченгетата. Те подали сигнал в полицията в петък вечерта, като по думите им били нападнати от незнайни лица до „ работното им място” в региона на градинката в Старата поща. Циганите били добре познати на органите на реда и служителите на реда разкрили схемата за минути. Все още остава неразбираем претекста за дейностите на бургазлиите.

Наско, Божката и техните приятелки от години тормозят живущите в региона. Циганите не се тормозят да продават телата си на пъпа на морския град.

Преди две години травеститите безусловно подлудиха с шумните си оргии живеещите на ул. „ Цар Асен”. Тогава ромите трансфораха гараж в долнокачествен бардак и засипаха региона с гнусотии като употребявани презервативи и мръсни салфетки.

Интересното е, че травеститите не се стряскат даже и от патрулиращите служители на реда. Пример за това е братът на Наско – Генчо. През август 2013 година мургавелкото скочи на ченгета, тъй като подплашили негов клиент, до момента в който го обслужва на ул. „ Цар Петър” – под прозорците на регионалния шеф.

„ Майка ви да е*а, ченгета, провалихте ми свирката “, крещял обезумелият ром с перука.

Единственият, който се осмели да въдвори ред измежду проституиращите роми, беше умрелият в пандиза Горан Горанов. Ексгардът подгони с револвер пасмината до Старата поща при започване на 2015 година

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР