Травестит на име Гуендалина Родригес шашна света, след като обяви,

...
Травестит на име Гуендалина Родригес шашна света, след като обяви,
Коментари Харесай

Травестит: Правих секс с Мауро Икарди

Травестит на име Гуендалина Родригес шашна света, откакто разгласи, че е правил секс с една от огромните звезди в международния футбол Мауро Икарди. По думите му аржентинското острие на Интер е и деен, и въздържан в леглото. Всичко това се случи в обществената мрежа "Туитър ", като на няколко пъти Гуендалина триеше своите изявления, а след това посочи, че го е направила, защото е била заплашвана от брачната половинка на нападателя Уанда Нара.

"Една вечер бяхме с Мауро Икарди в една хотелска стая и правихме секс с него. Няма да бъда първият, нито последният транс, с който Икарди е правил секс ", гласеше първият пост на Родригес.

"Момчета, аз бях в леглото с Мауро Икарди и скоро ще ви кажа цялата истина. Предишният ми туит го изтрих, тъй като бях застрашена от госпожа Уанда Нара. Не виждам за какво да крием половите си усети? Живеем в 2019-а година. Не виждам какво има. Той е деен и въздържан в леглото ", написа малко по-късно транссексуалната Гуендалина.

Часове по-късно юристът на Нара съобщи, че нейната клиентка няма да подхваща правосъдни дейности против Гуендалина Родригес, защото няма желание да се занимава с измислици. Все отново формален отговор от Мауро и Уанда към момента няма по случая.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР