Траурен кът във фоайето на Драматичния театър в Ловеч бе

...
Траурен кът във фоайето на Драматичния театър в Ловеч бе
Коментари Харесай

Траурен кът за актрисата Слава Георгиева, кметът на Ловеч поднесе цветя

Траурен ъгъл във фоайето на Драматичния спектакъл в Ловеч бе проведен на 29 юли 2022 година в памет на Слава Георгиева, която умря през вчерашния ден. Кметът на община Ловеч Корнелия Маринова беше измежду първите, които сервираха цветя пред портрета на актрисата, осведомят от пресцентъра на общината.

" Тя беше същински жител с позиция, с огромен гений и доста красива жена. Светъл път на небесната сцена! ", сподели Корнелия Маринова. Последна респект на обичаната актриса отдадоха сътрудници и жители.

За погребението на Слава Георгиева, което беше през днешния ден в град Царево, отпътува представителна група от сътрудници от ловешкия спектакъл.

 Актрисата Слава Георгиева Актрисата Слава Георгиева Източник: Община Ловеч
Актрисата Славка Цветанова Георгиева е " Заслужил жител на Ловеч ", званието бе публично оповестено по време на Празника на Ловеч - 11 май 2022 година

Последните функции на актрисата бяха през 2020 година На ловешка сцена тя изигра майката в " Майстори " с режисьор Бойко Илиев. Участва и във кино лентата " Не влизай в спречкване с личния състав на банята " на Иван Черкелов, с който, за жал, също се простихме неотдавна. Епизодът се развива на Покрития мост, Слава Георгиева е вдясно, дружно с актрисата Катя Йочева.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР