Инди Грегъри: Родителите започват съдебна битка във Върховния съд за „животоподдържащо“ лечение за дъщеря

...
Тръстът на NHS Foundation на Нотингамския университет смята, че не
Коментари Харесай

Тръстът на NHS Foundation на Нотингамския университет смята, че не е в най-добрия интерес на Инди да продължи „инвазивното“ лечение, с адвокат Ема Сътън KC, който ръководеше правния екип на тръста, казвайки на съдията, че шестмесечното дете е "критично" болно.

"От раждането си Инди се нуждае от интензивно медицинско лечение, за да отговори на сложните си нужди", каза тя.

„Случаят е свързан с най-трудния въпрос, а именно дали животоподдържащото лечение на Инди трябва да продължи.

„Съдът е помолен да вземе това решение, тъй като родителите на Инди и тези лечението й не може да се съгласи.“

Тя добави: „Тръстът иска декларация, че в случай че състоянието на Инди отново се влоши до точка, в която са необходими медицински грижи и лечение, за да се поддържа животът й, това не е в състоянието на Инди най-добри интереси за получаване на всякакви критични грижи или болезнени интервенции и е законно за нейните лекуващи клиницисти да задържат същото.

„Тръстът също така иска декларация, че е законно и в най-добрия интерес на Инди да бъде обгрижвана тъй като в съответствие с плана за състрадателна грижа и такова друго лечение и сестрински грижи, каквито нейните лекуващи клиницисти по тяхна преценка считат за клинично подходящи, за да гарантират, че Инди страда от най-малко болка и дистрес и запазва най-голямото достойнство.“

Болница шефовете казват, че трябва да има договорен „таван на грижите“.

Но нейните родители, Дийн Грегъри и Клеър Станифорт, казват, че тя е отзивчива и може да „изпита щастие“, твърдейки, че „заслужава шанс за живот ".

Г-н Грегъри каза след изслушването: „Ние сме просто обикновени хора и бяхме потопени в този пълен кошмар."

Специалист, чието име не може да бъде назовано, каза на съдията че Инди не може да бъде подпомогната от „най-доброто от съвременната медицина“.

Той каза в писмено изявление, че „всяка интервенция“ добавя към нейното бреме.

Инди, която беше родена през февруари, също има дупка в сърцето си и е претърпяла операции на червата и черепа си за източване на течност след раждането си.

Г-н Джъстис Пийл каза на г-н Грегъри, че Инди е неговият „приоритет номер едно“ и добави : „Всичко се отнася до нейните интереси.“

Г-н Грегъри не беше представляван от адвокати на изслушването.

Изображение: Бащата на Инди, Дийн Грегъри, пред Върховния съд

Съдията каза трябва да му бъде дадено време да намери правно представителство и да преразгледа случая на 27 септември.

Г-н Грегъри също стартира страница GoFundMe, за да помогне за плащането на съдебната битка за тяхната „смела, красива дъщеря“.

„Гордият баща“ написа: „Правим това, което е в най-добрия интерес на Инди, а не това, което е в най-добрия интерес на системата.

„Имаме надежда и сме биейки се, както би се справил всеки друг родител."

Това е последният случай в съдебни битки на високо ниво между медици и родители, които не са съгласни относно грижите за децата, включително Арчи Батърсби, Алфи Еванс, Алта Фикслер и Тафида Ракиб.< /p>

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР