Тръст “Синя България, като миноритарен акционер в Левски с повече

...
Тръст “Синя България, като миноритарен акционер в Левски с повече
Коментари Харесай

Тръст Синя България: Боримиров, къде са парите?

Тръст “Синя България ”, като миноритарен акционер в Левски с повече от 5% от капитала, е поискало да се включат няколко спомагателни въпроса в дневния ред на общото заседание на клуба, планувано за 9 ноември 2023 година Те са ориентирани към изпълнителния шеф на “сините ” Даниел Боримиров, който ще им отговори обществено по време на Оценка за съвместимост.

Питанията касаят финансовата активност на Левски от 2 май 2023 година до 9 ноември 2023 година, а също по този начин и бъдещото финансиране на клуба.

От “Синя България ” желаят да схванат какви отговорности са изплатени към Национална агенция за приходите и произхода на средствата, с които са погасени. Също по този начин ентусиастите питат какъв брой са оставащите отговорности към Агенцията по приходите, а и упорстват да получат план за погасяване на отговорностите, редом с финансирането на настоящата активност на Левски за 2024 година.

Ето трите спомагателни въпроса, които се включват в дневния ред на Оценка за съвместимост по искане на “Синя България ”:

1. Отчет на Изпълнителния шеф за активността на сдружението в интервала от 2 май 2023 година до осъществяване на Събранието.

2. Отчет на Изпълнителния шеф за изплатени отговорности на Дружеството към Национална агенция за приходите в интервала от 2 май 2023 година до датата на осъществяване на Събранието и произхода на средствата, употребявани за погасяването им, както и размера на отговорностите на Дружеството към Национална агенция за приходите (лихви и главница) към датата на осъществяване на Събранието.

3. Представяне на план за погасяване на отговорностите на Дружеството, редом с финансирането на настоящата активност на сдружението за 2024 година.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР