Трасето от години е осеяно в дълбоки ями, които могат

...
Трасето от години е осеяно в дълбоки ями, които могат
Коментари Харесай

Челен опит: Бизнес дама ремонтира улицата пред офиса си

Трасето от години е осеяно в дълбоки ями, които могат да изплашен дори за феновете на офроуда, заяви "Марица ". Без да се надява на средства от публичните поръчки за ремонт на улици и булеварди, бизнес дамата Николинка Маркова е запретнала ръкави и към този момент се готви да придобие нова компетентност - механически началник в пътното строителство.

На собственичката на компания й омръзнало да слуша напразни обещания и се заела сама да избавя ситуацията.

„ Не ми е работа да оправям улицата, само че ситуацията към този момент е нетърпимо. Трошим колите си всекидневно. Освен това до офиса непрекъснато идват клиенти и ме е позор да ги посрещна на такава улица. Не приказва добре за бизнеса и за средата, в която работим “, разяснява Маркова.

Преди време поръчала няколко камиона с трошляк, с който запълнила най-големите ями до офиса си. Въпреки напъните обаче времето печели борбата и всяка година кратерите стават по-дълбоки. Затова всяка година повтаря доставката, а в този момент се чуди дали да не откри и майстори за преподреждане на калдъръма.

Призовава и други пловдивчани, които живеят на сходни улици, да се провеждат в опълчение против дупките. Апелът очевидно към този момент е чут. Близо до офиса на Маркова има огромно проваляне на пътната настилка. Там неин другар по орис е обезопасил, като е сложил колче със сигнализираща лента. Ямата е толкоз дълбока, че през нея се вижда канализацията. Възрастните хора, които са родени тук, към този момент не имат вяра, че ще доживеят заветния ремонт.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР