Транзитният трафик трябва да бъде изведен от гарда. Това не

...
Транзитният трафик трябва да бъде изведен от гарда. Това не
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на ПП за Велико Търново Йордан Терзийски: Транзитният трафик трябва да бъде изведен от града

„ Транзитният трафик би трябвало да бъде изведен от гарда. Това не е решене от през днешния ден за на следващия ден “, съобщи претендентът за кмет на „ “ за Велико Търново Йордан Терзийски в предаването „ Тази заран “.

По думите му общия организационен проект на града е стар. „ Той би трябвало да бъде осъвременявам. Трябва цялата превоза система да бъде обновена. Има обходи, които ние сме възнамерявали, които да дадат опция част от центъра да стане пешеходна зона. Търново има потребност от такава зона “, сподели Терзийски.

„ Извеждане на автомобилния трагик ще облекчи придвижването и ще даде опция за пешеходна зона “, акцентира той.

„ Един народен представител с три мандата желае да е кмет на Велико Търново, тъй като при многото ми диалози с жителите видях, че множеството проблеми, които тровят живота на хората, са от компетенциите на локалната власт “, уточни Терзийски.

„ Опитът идва и с отмалялост, както на локалната власт към проблемите на гарда, по този начин и на жителите към нея. В момента има застой. Градът има потребност от сила и нова визия и екип, който да се заеме с проблемите на жителите “, отговори Терзийски на въпрос по какъв начин ще пребори дългогодишния градоначалник на Търново, който има зад тила си три мандата.

„ За нас е нужен всеки глас, който желае ново бъдеще “, уточни той.

„ Хората желаят решение и устойчиво държавно управление. Това, което имаме в този момент дава тези неща “, сподели той. По думите му проблем на жителите било, че няма рейс от точка А до точка Б.

„ Хората ги интересуват локалните проблеми. Интересува ги комфортния градски превоз, чистотата на въздуха, да има условия да се развива бизнеса и да се покачват приходите “, акцентира Йордан Терзийски.

По думите му Велико Търново бил градът на изчезналите пешеходни пътеки. Той съобщи, че това елементарно се поправя, като се ложи по-трайна багра.

Терзийски уточни, че въпроса с намаляващото население на Търново е сложен. Той бе безапелационен, че би трябвало да се задържат младите лекари в града. За да стане това, той акцентира, че може да им се дадат жилища и стипендии.

„ За да се преодолеят демографските проблеми, би трябвало да се работи с хората. Трябва да се притеглят младежи. В тази връзка би трябвало да се направи един съвещателен съвет сред бизнеса, просветителните институции и Неправителствени организации, който да се концентрира върху главните проблеми “, съобщи Терзийски.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР