Транссексуалната Дени Лазарова е починала в Гърция, а шокиращата новина

...
Транссексуалната Дени Лазарова е починала в Гърция, а шокиращата новина
Коментари Харесай

Неочаквано почина транссексуалният фолкаджия Денис

Транссексуалната Дени Лазарова е умряла в Гърция, а шокиращата вест за непредвидената ѝ гибел провокира цялостно неразбиране измежду нейните почитатели в обществените мрежи.


Все още не е ясна повода за гибелта на някогашния фолкпевец Денис, който преди десетина години си направи сполучлива интервенция за промяна на пола и стана Дени Лазарова. Трансексуалният мъж е бил едвам на 40 години.

Попфолк изпълнителката е била заровена през днешния ден на родна земя, прецизират нейни познати в мрежата. В обществените мрежи се появиха хипотези, че е закъсала фрапантно със здравето след ударното подлагане на хормонална терапия.

" Накъде се забърза толкоз млада красива приятелко моя толкоз проекти имаше отсега нататък за какво нищо не сподели не показа за какво по какъв начин ще продължим напред. Кой иска ми се кара по телефона кой ще ми написа че съм го не запомнил кой ще ми вика че съм простак. Думите са непотребни..Никога няма да бъдеш забравена. Обичам те нека си на по положително място. Почивай в мир ", написа другар на Дени във Facebook.

През годините Дени Лазарова, която живееше и работеше в прилежаща Гърция, си е правила голям брой интервенции - за увеличение на бюста и още други корекции по визията, като те, по нейни думи приживе, са били сполучливи. Много пъти тя е споделяла обществено, че е привикнала на хорската завист и намеци по собствен адрес след решението да си смени пола.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР