Транссексуална тийнейджърка Бриана, 16, намушкана до смърт в село в

...
Транссексуална тийнейджърка Бриана, 16, намушкана до смърт в село в
Коментари Харесай

Депутатът от Лейбъристката партия Доун Бътлър се зарича да докладва Mumsnet на полицията в спор за трансфобия

Транссексуална тийнейджърка Бриана, 16, намушкана до гибел в село в Чешир по-рано тази година от двама младежи, наказани за нейното ликвидиране тази седмица.

Г-жа Бътлър показа видео в X, някогашен Twitter, на бащата на Бриана отвън съда: „ Това грубо държавно управление сътвори толкоз доста ненавист към транс общността, че би трябвало да се срамят “, добави тя.

Но доста консуматори на платформата показаха на депутата от Лейбъристката партия, че полицията счита, че Бриана не е била убита от момиче X и момче Y, тъй като е била транссексуална.

Сред пороя от рецензии, ориентиран към госпожа Бътлър, някои я упрекнаха в „ въоръжаване на персонална покруса “ и опит за „ набиране на политически точки “.

В отговор госпожа Бътлър написа в Туитър: „ О, чудех се от кое място идват тези гадни, порочни безчовечен хора. Време е да престана да последвам и да рапортувам Mumsnet на @metpoliceuk. “

Mumsnet изиска от Brent Central MP да се свърже с тях, в случай че откри изявления, „ които нарушават закона, в това число тирада на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР