Транспортирано е в Пирогов с опасност за живота Районната прокуратура

...
Транспортирано е в Пирогов с опасност за живота Районната прокуратура
Коментари Харесай

4-месечно бебе е с фрактура на черепа и хематом, разследват насилие

Транспортирано е в Пирогов с заплаха за живота
Районната прокуратура във Видин проверява случай с 4-месечно бебе, признато в болница във Видин с фрактура на черепа и хематом. Образувано е досъдебно произвеждане за оставяне на малолетно дете без контрол и наставнически грижи и причиняване на телесна щета.

В дома на детето е осъществен оглед и са конфискувани движимости, които имащи отношение към случая, споделят от държавното обвиняване.

Установено е, че на 10 май в частен дом във Видин е била нанесена междинна телесна щета на 4-месечния Д.В. Увреждането предизвикало разстройство на здравето, краткотрайно рисково за живота на бебето. То е закарано в столична болница, споделят от прокуратурата.

Предстоят разпити на очевидци, в това число на малолетни деца в синя стая, и назначение на съдебномедицинска експертиза. Очаква се отчет от отдел „ Закрила на детето “ при Детска педагогическа стая  във Видин.

Бебето е превозено в " Пирогов ", предава Българска национална телевизия. От болничното заведение за незабавна помощ обявиха, че положението му е доста тежко и лекарите се борят за живота му.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР