Transportation Manager е първото по рода си решение за транспортна

...
Transportation Manager е първото по рода си решение за транспортна
Коментари Харесай

Независим екип създаде модул за транспортна логистика към ERP системата EnterpriseOne

Transportation Manager е първото по рода си решение за транспортна логистика, което е напълно интегрирано със системата за ръководство на бизнеса EnterpriseOne. То обгръща напълно дейностите по ръководство на автопаркове за потребностите на разнородни транспортни, спедиторски и други организации. Разработено е от екипа на Mayla Software и е част от цялостната екосистема за приложения към известната българска ERP платформа. Припомняме, че през последната година EnterpriseOne с бързи темпове се трансформира от ERP (Enterprise Resource Planning) програмен продукт в екосистема, позволяваща на външни сътрудници да създават разнородни приложения за нея.

„ Днес ERP системите са се наложили като основен детайл от фирмената осведомителна инфраструктура. Огромен брой компании към този момент разполагат с такива решения, само че към момента този вид програмен продукт не разполага с пълноценни благоприятни условия за обмисляне на транспортните интервенции. Създавайки Transportation Manager, нашият екип има за цел да отговори на потребността от такова решение, възползвайки се от отворения бизнес модел на EnterpriseOne, която разрешава лесното основаване на външни приложения и функционалности “ - споделя Деян Любенов, сътрудник в Mayla Software.

Самото решение съставлява самостоятелен модул, който е изцяло интегриран с Enterprise One и уголемява нейните функционалности, добавяйки благоприятни условия за транспортна логистика. Основните функционалности в него включват обмисляне на поръчки въз основата на нареждания за превоз, генериране на нареждания от други документи, както и генериране на разнообразни документи от транспортните поръчки. Системата може да регистрира другите видове товари, географски точки, транспортни средства, както и транспортни режими. В бъдеще се планува и опция за интеграция с други системи.

Модулът е изключително подобаващ за спедиторски и транспортни компании, мултимодална спедиция, както и всевъзможни други организации със лична транспортна активност. Основният фокус е подложен върху компании със личен превоз и опция за осъществяване на превозите интервенции от други превозвачи.

„ Transportation Manager е превъзходен образец за големите преимущества на тактиката ни да изградим към EnterpriseOne цялостна екосистема за външни приложения. По този метод нашите клиенти към този момент получават редица нови функционалности и могат да употребяват потенциала на цяла общественост от сътрудници “ - споделя Анастас Шопов, управител „ Бизнес развиване “ на българската софтуерна компания ERP.BG, която е разработчик на ERP системата EnterpriseOne.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР