Транспортът в Америка преживява кризисен момент. Можете да го видите

...
Транспортът в Америка преживява кризисен момент. Можете да го видите
Коментари Харесай

Голямата американска транспортна криза ни казва нещо

Транспортът в Америка претърпява спешен миг. Можете да го видите в заглавията - от неуспеха на Boeing, през сриването на моста на Франсис Скот Кий в Балтимор, до обстоятелството, че Съединени американски щати даже към този момент не могат да строят свои лични търговски кораби.

Добавяне към този лист с беди са по-дългосрочни проблеми като неналичието на положително сухопътно пътешестване с трен, зле поддържани пътища и следпандемичен спад в сигурността и надеждността на градските директни системи. Съвсем неотдавна има чувство, че революцията на електрическите транспортни средства стопира, защото Tesla се срутва, Китай печели и Доналд Тръмп заплашва да спре целия преход към чиста сила, в случай че още веднъж стане президент.

Тези истории постоянно са сложете в обособени кошници. Но както толкоз доста неща в комплицирани системи като превоз и логистика, те в действителност са свързани, постоянно по непредвидени способи.

Вземете да вземем за пример случая с контейнеровоз, който докара до сриването на Балтиморския мост. Лесно бихте могли да спорите, че това...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР